Hallo! Ik ben Jetske

 

Leuk dat je hier even komt kijken!

Het is altijd al een droom van me geweest om een eigen website met webshop voor mijn illustraties te hebben. En hier zijn we dan!

Dit ben ik: Jetske, mama van Sam en Lot, docent digitaal ontwerpen. Ik woon met mijn man Chris en de twee meiden in een wit huisje in Casteren. We hebben drie kippetjes en een kat.

Ik teken mijn hele leven al. Krabbels in schoolschriften, op lege enveloppen, op de agenda bij vergaderingen. Een leeg blaadje is niet veilig in mijn buurt. Het is wat ik het allerliefst doe. Gelukkig heb ik wat creatieve opleidingen mogen doen. Mijn liefde voor grafisch werk ontdekte ik op het Grafisch Lyceum in Eindhoven. Mijn creativiteit ontwikkelde ik op Sint Joost in Breda en mijn docentenvak leerde ik op de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg.

Ik ben altijd dol geweest op in opdracht werken, en nog steeds. Maar dit is iets van mezelf. Ik zie een vorm, kleur, íets van inspiratie en de ideëen beginnen te borrelen. Dit is mijn tijd, mijn werk. En ben ontzettend blij dat ik dit met jullie kan delen!